Bereikbaarheid, waarneming en crisis

De praktijk is op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. Als wij op het moment dat u belt bezig zijn spreekt u het antwoordapparaat in met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Wij zijn op de volgende dagen werkzaam:

  • Fons Rutten werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • Evelien Kooijmans is werkzaam op maandag
  • Liesbeth Rutten werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag

In geval van vakantie of langdurigere afwezigheid nemen wij voor elkaar waar tenzij anders met u wordt afgesproken.

 

Wat te doen in crisis?

In geval van een acute crisis situatie, kunt u binnen kantooruren contact met ons opnemen. Samen kijken we dan wat u op dat moment nodig heeft en of bijvoorbeeld de huisarts of crisisdienst ingeschakeld moet worden.

Buiten kantooruren is de praktijk gesloten. Op deze momenten neemt u contact op met uw huisarts of de diensdoende huisartsenpost. In ieder geval is de regionale huisartsenpost bereikbaar in geval van psychische nood. Bel uw lokale huisartsenpost telefoonnummer. Deze wordt vermeld op de voicemail van uw eigen huisarts.

U kunt tevens contact opnemen met de hulplijn zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chatten via hun website. Ook indien u zich zorgen maakt over iemand in uw (directe) omgeving, kunt u telefonisch contact zoeken. Voor meer informatie over deze hulplijn zie www.113.nl

 

W.A. Scholtenlaan 122
6865VZ Doorwerth
E-mail: praktijk@psydo.nl
Tel.: 026 3392920
Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00.

Heeft u vragen?