Aanmelding

Indien u zich aan wilt melden voor behandeling, heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Uw huisarts kan deze ook rechtstreeks naar de praktijk sturen, bijvoorbeeld via zorgdomein. Alleen in het geval er een verwijzing van de huisarts is worden de gesprekken vergoed door uw zorgverzekeraar. Zonder verwijzing kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, de gesprekken worden dan echter niet vergoed. Lees hier voor meer informatie over de kosten hiervan.

Lees ook hier de folder van de LVVP waarin beschreven staat wat u moet weten voordat u in behandeling gaat bij een vrijgevestigde praktijk.

Op moment dat wij uw aanmelding rechtstreeks via uw huisarts ontvangen hebben zullen wij contact met u opnemen. Op moment dat uw huisarts de verwijzing aan u meegeeft dan kunt u contact met ons opnemen. Dit eerste contact loopt vrijwel altijd telefonisch. We bekijken dan samen of u binnen deze praktijk een passende behandeling kan worden geboden. Zo ja, dan wordt er een afspraak voor een intakegesprek gepland. Zo nee, dan denken we met u mee over andere mogelijkheden.

Hoewel we streven naar een zo kort mogelijke wachttijd zit er vaak toch wel een periode tussen het moment van aanmelden en het moment waarop de intake gepland kan worden. Kijk hier voor de huidige wachttijd

 

W.A. Scholtenlaan 122
6865VZ Doorwerth
E-mail: praktijk@psydo.nl
Tel.: 026 3392920
Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00.

Heeft u vragen?